Glutenvrije taart bakken

Niets is zo lekker als een taart uit eigen keuken, ook als je een glutenvrij dieet aanhoudt! Daarom is er ook niets leukers dan zelf een glutenvrije taart bakken, zeker als je gegarandeerd bent van succes én gemak! De bakmixen van Le Bonbon Franc helpen je in een handomdraai heerlijk, eerlijk en gezond glutenvrij gebak te maken.

Een glutenvrije taart bakken is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Met onze producten zit het glutenvrije gemak, gewoon in een zak! De bakmixen bestaan uit grondstoffen die afkomstig zijn van biologisch telers en zijn vrij van tarwe, gluten, maïs-, en aardappelzetmeel, witte rijst en dextrose. Daarentegen zitten ze vol met ouderwetse glutenvrije graansoorten waardoor ze veel vezels bevatten. We maken gebruik van kokosbloesemsuiker om een heerlijke milde zoete smaak aan de taarten en koekjes te geven.

Kun jij niet wachten en wil je zelf glutenvrije gebak maken? Kijk dan meteen in onze webshop en zoek één (of meer ;-)) van onze lekkere bakmixen uit!

Waarom een glutenvrije bakmix?
De meeste granen bevatten gluten, zoals gerst, rogge, spelt en tarwe. Deze graansoorten worden veel gebruikt omdat gluten voor mooie elastisch en soepel deeg zorgen. Helaas zijn gluten lang niet altijd goed voor mensen, omdat gluten bijvoorbeeld je darmslijmvlies aan kunnen tasten. Een glutenvrij dieet is daarom iedereen aan te raden, ook als je geen duidelijke allergie hebt.

Glutenvrij bakken en koken.
Glutenvrij eten is makkelijker dan je denkt, al moet je wellicht even je weg vinden in een dergelijk dieet. Le Bonbon Franc helpt je daarbij! Onze bakmixen bevatten verschillende alternatieve producten waarmee je glutenvrij deeg kunt maken, zoals quinoa, boekweit, teff, haver of amarant. Le Bonbon Franc maakt geen gebruik van rijst, maïs- en aardappelzetmeel, omdat deze glutenvrije ingrediënten je bloedsuikerspiegel verhogen. Daarmee durven we te zeggen dat je met de bakmixen van Le Bonbon Franc écht verantwoord gebak kunt maken!
Bekijk onze glutenvrije bakmixen.