0,00

0 item(s) in Cart

Online cursus

Online cursus via de Leef Gezond Academie

Dit online coachingsprogramma moest er wel komen. Ik heb inmiddels zelf een gezond gewicht en bruis van de energie, dit was vroeger heel anders. Nadat ik zelf vage gezondheidsklachten had die zich uiten in extreme spierpijn, buikpijn, hoofdpijn, migraine, depressie, lusteloosheid, vermoeidheid, overgewicht, eczeem en darmklachten ben ik zelf op onderzoek gegaan en kwam er gaande weg achter dat voeding en een positieve mindset je gezondheid kan verbeteren.

In 2013 heb ik de 1 jarige opleiding voor orthomoleculaire voedingsleer afgerond en heb me sindsdien verdiept in orthomoleculaire darmtherapie en persoonlijk leiderschap.

Ik ben gek op koken en bakken en ‘lees’ kookboeken als romans. Zo laat ik me voor mijn recepten inspireren door buitenlandse invloeden maar hou ik me voor mijn voedingsadvies vast aan wetenschappelijke voedingsonderzoeken. Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om naar huis te worden gestuurd met de mededeling dat er niets te vinden is en dat artsen je niet verder kunnen helpen en zeggen dat het wel tussen je oren zal zitten. Uiteindelijk zijn het natuurlijk ook de oude gewoontes en ons gedrag die ons vaak de verkeerde besluiten laat nemen…

We zijn wat we eten maar wat neemt ons lichaam op?

Je hoort hoe je je gezondheid zou kunnen verbeteren, maar hoe verwerkt je dit in de praktijk?

De vraag van mensen naar goede gezonde recepten tijdens het geven van voedingsadvies op maat werd vaak aan me gesteld. Ik heb bewust de keuze gemaakt om online makkelijke gezonde recepten te ontwikkelen die door iedereen te maken zijn en laat daarmee zien dat het niet ingewikkeld is om gezond te eten. Ik wil me ook vooral verdiepen hoe je zelf een gelukkig leven kan creëren door een positieve mindset aan te nemen en naar je gevoel te luisteren omdat me dit de laatste 2 jaar zelf zoveel gebracht heeft.

Ik ben zelf erg praktisch en laat je zien dat je ook in een druk leven de theorie in de praktijk kan brengen.

Sinds oktober 2016 heb ik de Leef Gezond Academie opgezet. Via deze website leer je in een online programma om gezond te koken vanaf de basis. Ik laat je zien hoe je een makkelijke en voedzame maaltijd op tafel te zetten op basis van orthomoleculaire theorieën. Je krijgt meer plezier in het maken van het ontbijt, tussendoortje, lunch, diner en toetje die allen bestaan uit de 3 basis bouwstoffen, koolhydraten, eiwitten en vetten. Ik geef je handvatten waardoor je zelf inspiratie kan opdoen en je een eigen smaak kan ontwikkelen. Zo laat ik je proeven dat je met minder zout, zonder het gebruik van geraffineerde suikers, gluten, koemelk en zetmeel heerlijk gezond kan eten, mèt smaak.

Dit programma draagt bij aan meer kennis op het gebied van gezonde voeding die een positieve bijdrage levert aan je gezondheid. Waardoor je zelf betere keuzes kan maken.

Dit programma is GEEN oplossing voor een ongeneeslijke ziekte maar het kan wel problemen wegnemen waar je al enige tijd mee rondloopt.

Ik hoop dat je door het volgen van dit programma je lichaam beter leert kennen zodat je signalen zelf sneller kan herkennen.

Geniet van het leven, van het koken, eten, in het bijzonder met andere mensen. Dit zorgt voor bewustwording en ontspanning.

Ik ben me ervan bewust dat het onmogelijk is om alle aspecten die met gezondheid, voeding en mindset te maken hebben in dit programma onder te brengen. Het is basiskennis die je altijd al had moeten weten.

Het is mijn missie om met mijn kennis en ervaring mensen te inspireren hun gezondheid te verbeteren, ieder lichaam reageert weer anders, luister goed naar wat je lichaam jou verteld, we blijven individuen, samen werken aan een betere gezondheid.

Nieuwsgierig geworden? 

Lees hier meer over de Leef Gezond Academie.

 

leef-gezond-in-6-weken

 

 

Delen
Delen