0,00

0 item(s) in Cart

Mogelijk door jou

Le Bonbon Franc is startend en jij kan ons helpen onze missie te bereiken:

Wat vraag ik jou? 
Voor de 1e levering draag ik zelf zorg voor de etiketten, verpakkingen, Skal certificering (biologisch certificaat) en een glutenvrije licentie die afgegeven wordt de Nederlandse Coeliakie vereniging. Hiermee kan ik nog meer mensen verblijden met een gezonde keuze om gemakkelijk glutenvrij gebak te maken.
Om iedereen te kunnen voorzien van deze bakmixen heb ik een bijdrage nodig. Wat ga ik met jouw bijdrage doen?

– Investeren in verpakkingen waarmee de bakmixen per post verstuurd kunnen worden.
– Groter inkopen van kwalitatief hoge grondstoffen.
– Groter inkopen van etiketten.
– Behalen van Skal certificaat, Glutenvrij en Good Gluten Free logo zodat de bakmixen ook in het assortiment van reform- en glutenvrije winkels kunnen worden opgenomen.

Waarom zou je mij steunen?
Veel bestaande glutenvrije bakmixen bevatten, witte suiker, dextrose, maïs, witte rijstmeel, aardappelzetmeel en gist. Deze verhogen je bloedsuikerspiegel en brengen je darmflora uit balans. De bakmixen van Le Bonbon Franc zijn vrij van witte suiker, dextrose, maïs, witte rijstmeel, aardappelzetmeel en gist.

Zelf je glutenvrije gebak maken is niet eenvoudig, kost veel tijd en mislukt dikwijls waardoor veel mensen het eten van gebak of brood zelfs hebben opgegeven!
Eet je bewust glutenvrij, suikervrij, lactose- en eivrij of moet je verplicht glutenvrij eten vanwege een glutenintolerantie maar vind je het lastig om zelf je glutenvrije gebak te maken en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. Of heb je het bakken van je eigen glutenvrije brood opgegeven omdat het bakken iedere keer mislukt en je het baksel weg moet gooien omdat deze niet te eten is? Dan zijn de biologische koolhydraatarme glutenvrije bakmixen echt iets voor jou! Maar misschien bak je zelf helemaal niet en vind je het wel een mooi initiatief om samen bij te dragen aan een gezondere samenleving. Bakmixen waarmee je gezond gebak kan maken, die zelfs in een voedingspatroon passen als je op je gewicht let. Zo heb je iedere dag iets te vieren!

Wat krijg je ervoor terug?
Als je mij steunt, dan krijg je daar natuurlijk wat voor terug.

Voor minder dan € 2,- steun je Le Bonbon Franc en beloon ik je met een online kookboek dat maar liefst meer dan 130 gezonde recepten bevat. Dit online kookboek staat in een online omgeving waardoor ze ook op je mobiele telefoon of ipad te bekijken zijn. Alle recepten bevatten veel groenten en zijn vrij van gluten, geraffineerde suikers en koemelk. Het online kookboek wordt maandelijks aangevuld met nieuwe recepten en is op ieder moment opzegbaar. Eenmalig een donatie? Opzeggen is makkelijk door na donatie een mail te sturen naar info@lebonbonfranc.com. 

Omdat Le Bonbon Franc een goed doel is dat bijdraagt aan een gezondere samenleving krijgt jouw naam als dank een speciaal plekje op mijn website.

Kies voor onderstaande link als je mij wilt steunen in mijn missie: “heel de wereld gezonder met de bakmixen van Le Bonbon Franc”.
Ja, ik wil graag doneren!

Wat ik wil?
Ik wil met de bakmixen van Le Bonbon Franc het iedereen gemakkelijker maken om koolhydraatarm, gezond glutenvrij gebak te kunnen bakken zonder dat je daarbij aangebroken verpakkingen overhoudt. Het gemak zit in een papieren stazak die je eenmalig gebruikt om een gezonde cake, taart, muffins, brood of koekjes van te bakken. Of je nu last hebt van diabetes, eet volgens een Paleo, Gaps, Orthomoleculair, koolhydraatarm of Fodmap voedingspatroon of verplicht glutenvrij moet eten omdat je coeliakie hebt. De bakmixen van Le Bonbon Franc heb ik speciaal ontwikkeld voor iedereen die een gezond voedingspatroon volgt, allergie of intolerantie heeft.

Waarom?
Het aantal mensen vooral kinderen met voedingsallergieën, gezondheidsklachten en overgewicht stijgt dagelijks. We moeten ons meer bewust worden wat voeding met ons doet. Het is mijn missie om met mijn kennis van de nieuwste voedingsontwikkelingen hier een steentje aan bij te dragen. Veel producten in de supermarkt bevatten vulling. Ik sta voor voeding en kies er bewust voor om producten te produceren van hoogwaardige kwaliteit.

Hoe nu verder?
Het is tijd voor iets nieuws! Een gezond bakproduct waarmee je zelf heerlijk smeuïg koolhydraatarm, biologisch glutenvrij gebak kan maken. Je bepaalt hiermee zelf wanneer je dit afbakt zodat het altijd vers is. Geen gedoe meer met aangebroken meelzakjes die uiteindelijk over de datum heen zijn. Geen mislukte baksels meer die je weg moet gooien omdat glutenvrij bakken nog niet zo eenvoudig is! Het bespaart geld, ruimte en je vrienden zullen verast zijn dat jij iets lekkers hebt gebakken. Iedereen kan het! Dus wil ik het ook voor jouw vrienden en familie beschikbaar maken.

Ik hoop dat je mij wilt steunen Le Bonbon Franc in de wereld te zetten en te verbeteren. En als je ons product in januari 2018 in de online winkel en in de reformwinkel ziet staan en iedereen kan genieten van gezond gebak dan weet je dat dit door jou mogelijk gemaakt is! Ik ben je eeuwig dankbaar voor je bijdrage!

Bekijk het assortiment gezonde bakmixen in onze webwinkel.
Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Facebook.
Volg ons op Instagram.

Ja, ik wil graag doneren!

De Leef Gezond Academie is een leeromgeving en onderdeel van Le Bonbon Franc. De reden dat het bedrag direct naar Le Bonbon Franc wordt overmaakt en het niet via een crowdfundingsite overgeschreven wordt is dat er anders kosten verloren gaan. De crowdfunding site kost tenslotte ook geld. Ik wil jouw geld echt alleen besteden aan mijn missie om bij te dragen aan een gezondere samenleving. Ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen die Le Bonbon Franc doormaakt en laat je zien waar jouw bijdrage aan besteed wordt.

Je mag natuurlijk net als onderstaande fans meer doneren. Doneer je meer dan €25,- dan krijgt jouw naam ook een speciaal plekje op deze pagina. Je kan je donatie overmaken naar: NL69 RABO 0190 4588 95 t.n.v. Le Bonbon Franc.

Dank je wel dat je dit voor alle andere mensen en kinderen mogelijk wilt maken!

? Natalie

     

 

Delen
Delen