0,00

0 item(s) in Cart

Team

Heb je een eigen onderneming? Ben je foodblogger, natuurvoedingsdeskundige, darmtherapeut of hormoontrainer? Organiseer je yoga lessen of bootcamps, wandelingen of heb je een luxe beautysalon en heb je een affiniteit met gezonde voeding? Eet je zelf glutenvrij- lactosevrij- en geen geraffineerde suiker?

Stel je eens voor… je krijgt meer vrijheid door meer inkomen. Het avontuur… een totaal nieuwe manier van werken. Je hebt geen stress meer en je kan alles kopen wat je maar wilt.

Er is overvloed in vrijheid en inkomen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je per dag voor Le Bonbon Franc werkt. Het systeem doet het werk en is volledig transparant. Je hebt vrijheid want je werkt zelfstandig en online dus je staat voor mij niet in de file. Je bent niet meer afhankelijk van Nederland want zelfs als je in het buitenland woont en je Nederlandse en Belgische volgers hebt kan je op een veilige manier ondernemen.

Mijn missie is om de wereld gezonder glutenvrij te maken. Reguliere glutenvrije bakmixen bevatten vaak geraffineerde suikers en glutenvrije meelsoorten die de bloedsuikerspiegel verhogen. Ik ben er voor vrouwen die op een natuurlijke manier willen afslanken en willen snoepen zonder schuldgevoel.

Waarom kies je voor de bakmixen van Le Bonbon Franc?

Ik ben er ook voor vrouwelijke ondernemers die van meer inkomen en vrijheid dromen en een affiniteit met gezonde voeding hebben.

Ik ontwikkel een nieuwe manier van werken. Je hoeft geen startkapitaal te hebben, een kantoorruimte te huren, een zakelijke lening af te sluiten en voor duizenden euro’s voorraad aan te leggen. Het is heel simpel…ik geloof namelijk in de kracht van samenwerken en online ondernemen.

Ben jij opzoek naar meer inkomen en vrijheid en heb je een affiniteit met gezonde voeding? Kom bij het Le Bonbon Franc Team en geniet van overvloed. En… je hoeft er eigenlijk zelf niets voor te doen. Te mooi om waar te zijn, neem contact op via info@lebonbonfranc.com. Wil je meteen starten? Meld je aan via deze link.

 

 

Delen
Delen