0,00

0 item(s) in Cart

Reviews

Dayenne’s Foodblog testte onze Feel Good Brownies. Lees hier welk ingrediënt zij toevoegde om de brownies te maken.
Bakers and Fakers over de koekjes van Le Bonbon Franc.
Tartetaartan: “de klasgenootjes willen nu ook spinazietaart mee naar school;-) Nieuwe hype!” Lees de ervaringen met de bakmixen van Le Bonbon Franc.
Daisy van www.ilovehealth.nl testte onze Willie Carrot Cake. Lees hier hoe zij de Willie Carrot Cake maakte.
Chantal van www.feelgoodbyfood.nl testte de Willie Carrot Cake.  Lees hier de bakreview.
Cynthia van www.ladylemonade.nl. Lees hier de review over hoe zij de Cinnamon Oat Cookies bakte met haar kinderen.
De ervaring van Citymom.nl met het gebak van Le Bonbon Franc. Carrotcake definitief Bettina
Laura Birker van www.youmeandfood.nl blogt, geeft workshops over gezonde voeding en geeft coaching aan mensen met een eetstoornis.
Laura schreef onderstaande review voor Le Bonbon Franc & Abbot Kinney’s.
Onlangs stond ik op de Local Goods Market in de Hallen in Amsterdam en ik was zeer gecharmeerd van het standje van Le Bonbon Franc (natuurlijke bakmixen) en Abbot Kinney’s (kokos yoghurt). Le Bonbon Franc maakt bakmixen van natuurlijke, biologische/ biodynamische grondstoffen, die vrij zijn van tarwe, gluten, maïs-, en aardappelzetmeel, witte rijst en dextrose. Je gooit er bijvoorbeeld een ei en roomboter bij en je hebt heerlijke koekjes of een taartbodem. Mixen voor brownies, carrotcake etc. Dus ook de luie student of drukke ouders kunnen nu verantwoorde lekkernijen maken. Kanniemisgaan. Zo slim!Abbot Kinneys maakt yoghurt van kokosnoten. Super lekkere milde, frisse smaak. Perfect als je niet tegen lactose kan. En bevat alleen kokosnoot, cassave, probiotische culturen en water. De bedrijfjes hebben de handen ineen geslagen en een heerlijke taart ontwikkeld: met een bodem van Cinnamon Oat deeg en een topping van de kokosyoghurt. Deze moest ik natuurlijk zelf ook maken, lekker met warme bosvruchten…
Recept van “Banana Joe” staat op hun website: www.lebonbonfranc.com/recepten en www.abbotkinneys.nl Je kunt de producten daar ook bestellen.Good going ladies!
Laura Birker You, me & food

 

Review Laura Birker_Banana Joe_hele taartReview Laura Birker_Banana Joe_kokosyoghurtReview Laura Birker_Banana Joe_open verpakkingReview Laura Birker_Banana Joe_opengesneden taartReview Laura Birker_Banana Joe_taart bodemReview Laura Birker_Banana Joe_taart puntReview Laura Birker_Banana Joe_verpakking

Alessandra Cantiniere van www.purefoodcoaching.nl heeft onze taartjes getest. Lees hieronder haar bevindingen!

Spinazietaart_Pure Food Coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jullie weten dat ik niet van pakjes en zakjes houd, liefst maak ik alles zelf en vind ik het echt belangrijk om exact te weten wat er in mijn eten zit. Soms zwicht ik toch voor een zakje, niet uit gemakzucht, maar uit pure nieuwsgierigheid. Toen mij gevraagd werd om een product te testen en reviewen van Le Bonbon Franc, was ik gelijk gecharmeerd van de glutenvrije Powertaart met spinazie…hoe zou die er uitzien en vooral….hoe zal deze smaken?

De bakmixen van Le Bonbon Franc zijn allemaal glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en 100% natuurlijk. Na grondige studie van de ingrediënten was ik overtuigd dat deze producten prima in mijn straatje passen. Ik ging dus aan de slag met de Spinazie Powertaart. Aan het zakje moet je nog best veel toevoegen om een compleet pakket te krijgen..in dit geval wortelen, eieren, amandelmelk, kokosmelk…prima, maar je moet ze maar net in huis hebben…

De gebruiksaanwijzing spreekt voor zich en is super makkelijk, uiteindelijk moet het een spinazie laagjes taart worden met wortelcreme ertussen.

 

Spinazietaart_collage_Pure Food Coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik moest wel even puzzelen met de vorm. liefst had ik een grote taart gemaakt, maar daar had ik de vorm niet voor, enige vorm die ik kon vinden op dat moment waren de hartjes, dus dan maar hartjes (koken is constant improviseren ;-))

Met kokosrasp eroverheen zagen ze er super aantrekkelijk uit.

Spinazietaart_Pure Food Coaching_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan natuurlijk de smaak. Met een testteam van 6 personen (variërend van ervaren gezonde eters tot anti gezonde eters) hebben we met aandacht gegeten. En echt iedereen vond het super lekker…de cake heeft iets weg van spekkoek/eierkook en de wortelkaneel crème is een heerlijke frisse aanvulling. De ervaren suikerlozen vonden het wat zoet, maar daar waren de kinderen (die inmiddels ook een vrij lage zoet-inname hebben) juist weer erg blij mee. De spinazie is niet echt terug te vinden, behalve in de kleur, wat ook niet heel erg is. De taart is wel erg voedzaam en een klein stukje is meer dan genoeg.

Spinazietaart_Pure Food Coaching_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conclusie:

Een heerlijke bakmix van een echte Power Taart, waar je wel wat voor in huis moet halen om hem compleet te maken. De taart heeft 100% natuurlijke ingrediënten en dat proef je echt terug. Een smaakvolle en voedzame taart. Echt leuk om te proberen!

 

Bakmixen 5_Pure Food Coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar weken geleden heb ik een review geschreven over de spinazie powertaart van Le Bonbon Franc. Het was een verrassende taart geworden die door het testpanel (lees mijn gezin en vrienden) enorm gewaardeerd werd. Daarna heeft mijn dochter met een vriendin de Willie Wortelcakejes gemaakt en die waren ook echt super lekker en heel makkelijk om te maken. Le Bonbon Franc heeft ook nog Crepes, Brownie en Kaneel haver koekjes in hun assortiment. Alle 5 de bakmixen bestaan alleen uit 100% natuurlijke producten en gezoet met kokosbloesemsuiker.

Carrotcake_Pure Food Coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pure Food Coaching mag alle vijf de bakmixen weggeven! Super leuk, want het is echt een prachtig Hollands merk, dat uitsluitend werkt met producten waar ik achter sta. En dat verdiend wel wat meer aandacht. Deze actie is inmiddels verlopen!

 

Ik ben glutenvrij heeft de producten van Le Bonbon Franc uitgeprobeerd. Lees hier haar bevindingen.

Karlijn’s Kitchen deelde haar ervaring met de Cinnamon Oat Cookies.

 

 

 

 

 

Delen
Delen