0,00

0 item(s) in Cart

7 dagen GRATIS gezonde recepten

Gezond en Gelukkig leven met de Leef Gezond Academie!

Ik ben geen diëtist. Ik ben een natuurvoedingsadviseur gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Het is niets engs, orthomoleculair is simpel uitgelegd, de beste voeding voor je lichaamscellen, waardoor je langer jong blijft en als aangename bijwerking gewicht verliest zonder dat je op dieet bent.

Ik ben sterk van mening dat light producten, bewerkte- en vetvrije producten niet goed voor je zijn. Ze verstoren het evenwicht in de hormoonhuishouding waardoor je immuunsysteem verlaagt en je darmgezondheid uit balans raakt.

Ik ben ervan overtuigd dat de hoeveelheid goede darmbacteriën je gezondheid bepaalt. Maar ook dat een positieve instelling en het voorkomen van stress je leven en gezondheid positief beïnvloeden. Vaak doen we bepaalde dingen vanuit oude, niet perse correcte overtuigingen. Deze zijn opgeslagen in je onderbewustzijn. Door dit onderbewustzijn positief te herprogrammeren kan je je gezondheid uitzonderlijk verbeteren en je lang uitgestelde doelen en verlangens realiseren.

De Leef Gezond Academie is onderdeel van Le Bonbon Franc en heb ik in oktober 2016 opgericht omdat er veel behoefte is aan gezonde recepten. En… ik wil je duidelijk prikkelen positief in het leven te staan. Het is echter niet alleen het aanpassen van gezonde voeding het is ook zeker van belang dat je positief in het leven staat. Je kan nog zo gezond eten maar als je aandacht niet gericht is op de positieve dingen in het leven zal het moeilijker zijn je doelen te behalen.

Door je negatieve gedachten om te buigen naar positieve zal je meer energie gaan voelen zodat je anderen ook meer energie kan geven. Je zult dan ook beter met tegenslagen om kunnen gaan en je niet gemakkelijk uit het veld laten slaan.

Wist je dat het volgen van een dieet ook stress is voor je lichaam? Wanneer ben jij voor het laatst op dieet geweest? Wist je dat je zonder op dieet te zijn heel gemakkelijk overtollig gewicht verliest. Met de juiste voedingscombinaties kan jij weer genieten van heerlijke gezonde maaltijden zonder de gehele dag trek te hebben. Wist je dat je darmgezondheid bepaalt of jij gewicht kan verliezen? Ervaar weer hoe het is om volop energie te voelen waardoor je weer kan genieten van de leuke dingen. Wil jij weten hoe?

Ik wil je inspireren met mijn gezonde en echt lekkere maaltijden. Ik laat je zien dat zelfs in een gezond voedingspatroon ruimte overblijft voor iets lekkers. Zo is er iedere dag reden voor een feestje!

Hoe werkt het?

Ik wil je laten zien hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kan verbeteren waardoor je meer energie krijgt en je zonder moeite jouw ideale gewicht bereikt. Je wordt je bewuster van de negatieve overtuigingen die je met je meedraagt zodat je deze om kan buigen naar positieve resultaten. Je kan ter introductie 7 dagen GRATIS en vrijblijvend met ons mee doen.

Start je 7 dagen GRATIS gezonde recepten en ga direct aan de slag!

 

Ik hoop je te kunnen inspireren!
Natalie

 

 

Het natuurvoedingsdiploma van Natalie is erkend door de volgende organisaties:

VBAG
KTNO
BATC

Delen
Delen