Afgelopen maand deelde ik jullie al mee dat de vanille markt op zijn kop staat. Door mislukte oogsten, een zeer grote vraag naar vanillepoeder maar ook door speculatie op de markt zijn de prijzen tot een record hoogte gestegen. Nog maar niet te spreken over de cacao, kurkuma en amandelprijzen.

Sinds onze start in 2014 hebben wij niet eerder prijsverhogingen doorgevoerd, onze missie was om een product op de markt te zetten die voor iedereen beschikbaar zou zijn. In deze tijd hebben wij 6x eerder te maken gehad met prijsverhogingen, wij hebben onze prijzen tussentijds weten te verlagen door op een andere manier te gaan produceren en groter in te kopen. Telkens hebben wij de prijsverhogingen in eigen marge doorberekend. Dit betekende voor ons minder winst en een minder snelle kans op doorgroei maar wij werden blij dat jij onze producten kocht!

Helaas kunnen wij deze prijsverhogingen niet meer op onze schouders nemen en hebben wij je afgelopen maand de kans gegeven om voor de oude prijzen bij ons in te kopen. Vanaf nu zijn wij dan ook genoodzaakt onze prijzen te verhogen!

Op onze website vindt je vanaf vandaag de nieuwe prijzen.