EEN JAARTJE VERDER | LE BONBON FRANC

Het is alweer een jaar geleden dat ik op 1 juni de sleutel kreeg van mijn nieuwe kantoor annex productieruimte/winkel in Warmond.

In die tussentijd heb ik niet stilgezeten. We (lees ikzelf, mijn man en mijn vader) hebben tot en met 1 september 2015 flink verbouwd om het tot een fijne werkruimte te maken. Hier bedenk, test en produceer ik mijn glutenvrije biologische bakmixen en schrijf ik aan mijn ebook ‘Hét bakboek voor gezond gebak ‘Snoepen zonder Schuldgevoel’.

Gedreven door mijn passie voor het menselijk lichaam voornamelijk het verteringssysteem die loopt van mond tot kont heb ik mij een aantal jaren geleden verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer en ben ik op de achtergrond natuurvoedingsadviseur. Ik studeer nog steeds. Er komen dagelijks wetenschappelijke onderzoeken vrij waarin blijkt dat de darmen in verbinding staan met de hersenen. Ik heb me verdiept in GAPS, studeer cognitieve gedragstherapie en ga volgende week op cursus voor Orthomoleculaire Darmtherapie.

Doordat ik zelf een aantal allergieën heb en bewust bepaalde voedingsmiddelen niet wil eten kan ik In veel reformwinkels echter niet blind mijn boodschappen doen, ik lees nog steeds etiketten. Zo zijn ook mijn bakmixen ontstaan, ik was opzoek naar een stukje gezond gemak maar kon het helaas niet vinden dus besloot ik het zelf te gaan produceren.

Omdat ik zo veel dingen leuk vind op het gebied van voeding, en er helaas maar een beperkt aantal uren in een dag zitten kom ik tijd tekort. Ik krijg van mensen zo vaak de vraag ‘hoe doe jij dat toch? Hoe kan jij zo slank zijn en toch zoveel eten? Waar haal jij de energie vandaan? En hoe houd jij het vol zo te blijven eten? Verlang jij nou nooit naar iets lekkers?

Ik ben daar over na gaan denken. Wat ik inmiddels aan informatie weet zou ik zo graag door willen geven. Het gaat mij inderdaad gemakkelijk af. Maar het is ook niet moeilijk! Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik zou iedereen wel willen helpen om meer energie te krijgen en op hun gewenste gewicht te komen. Maar zoals ik net al zij ik heb tijd tekort om voor iedereen apart een voedingsadvies te maken. Daarom ben ik achter de schermen een online cursus aan het schrijven. Ja, ik hoor je denken, waar haal je de energie vandaan?

‘Zoek werk wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken!’ Sinds ik voor mezelf werk maak ik weken van 80 – 90 uur inplaats van 36 uur. Maar mijn passie voelt niet als werk en de energie haal ik uit mijn voeding. Mijn suikerspiegel is de gehele dag stabiel waardoor ik vol energie zit.

De cursus komt in september online en leert je oa.:
– hoe je op een natuurlijke manier ontgift
– hoe je de microbiologie van je darmen hersteld
– hoe je zelf je voedingspatroon kan veranderen
– hoe je meer energie krijgt
– hoe je op een natuurlijke manier afvalt
– hoe jij je nieuwe manier van leven volhoudt.

Je doet het niet alleen, je komt in een besloten groep, samen met andere cursisten helpen we elkaar. Zo ga jij je doel bereiken en kom je van een hoop vage kwaaltjes af.

Het is een kado voor jezelf, om je te laten stralen, niet alleen van binnen maar ook van buiten. Je zit daardoor lekkerder in je vel, waardoor je beter functioneert. Niet alleen thuis maar ook op je werk, je barst van de energie, net als ik 🙂

Jij wordt de beste versie van jezelf!

Ik help je op weg, jij doet de rest!
Liefs, Natalie

Wil jij trouwens een GRATIS inkijkexemplaar ontvangen van het ebook ‘Snoepen zonder Schuldgevoel’ schrijf je in via https://www.lebonbonfranc.com/ebook-snoepen-zonder-schuldge…/