Voorstellen
Hi! Ik ben Marjon van der Lans, 54 jaar, single en woon in Lisse! Ik hou van een gezonde levensstijl, puur eten, sporten op zijn tijd, salsadansen, wandelen en uitgaan met mijn vriendinnen.

Ik ben darmtherapeute, voedingsdeskundige en Hormoonfactor Trainer. Jaaaa een hele mond vol maar het gaat om de praktijk ;-). Beter gezegd ‘ik help mensen die buikpijn hebben, ‘rare’ poep en allerlei verschillende klachten.

Eerste aanraking met gezonde voeding
Ik ben natuurlijk niet voor niets darmtherapeute geworden. Mijn verhaal begon in 2008 toen mijn huisarts zei dat ik het “Prikkelbaar Darm Syndroom’ had. Geen idee wat het was… en ik moest er maar mee leren leven. In de 8 jaar erna verergerde mijn klachten! Hoe minder ik at, hoe beter ik mij voelde.

Diagnose Leaky Gut
Na 8 jaar tobben en steeds minder eten kwam ik via via bij een darmtherapeute. Zij heeft een ontlastingstest gedaan en daar kwam van alles uit, o.a. dat ik een LEAKY GUT had. Een Leaky wat??? Ja een lekkende darm ook wel genoemd. Ik had jarenlang voeding gegeten die ik niet goed heb verteerd waardoor – even kort door de bocht – gifstoffen mijn darmwand doorlaatbaar hebben gemaakt en daardoor zijn er gifstoffen in mijn bloedbaan terecht gekomen. Ik voelde mij al jaren erg moe, had een zwak immuunsysteem met als gevolg allerlei ontstekingsachtige klachten en mijn hormonen waren compleet uit balans.

Mijn eigen darmklachten zoektocht werd mijn MISSIE
Uit ervaring weet ik hoe je je kunt voelen en daarom is mijn eigen zoektocht mijn grootste missie geworden; mensen helpen met hun gezondheid! Sinds 3 jaar heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen met darmtherapie help, voedingsadviezen- en voetmassage geef en bodyscans uitlees. Eens in de maand hou ik jullie op de hoogte over hoe darmklachten ontstaan en wat je er tegen kan doen, wat de maag en darm functie is, welke voeding goed is om het darmslijmvlies te helen, welke supplementen je daarbij kunnen helpen en natuurlijk over mijn bodyscan. Bodyscan? Ja ik kan je nl op 612 lichaamsfuncties scannen en je disbalansen behandelen.

Kijk voor meer informatie op www.bodyscan4you.com

Marjon van der Lans - darmtherapeute